Wash the pork thoroughly with running cold water, remove films and bones, and dry with a paper towel. Peel the onions and wash them from dirt.
Свинину тщательно помойте проточной холодной водой, удалите с нее пленки и кость, обсушите бумажным полотенцем. Лук очистите от шелухи и помойте от грязи.
Cut the pork into medium-sized pieces and place in a frying pan heated with vegetable oil to fry over high heat until golden brown. Then add the onion, cut into thin half rings, to the meat and fry the ingredients for 5 minutes.
Свинину нарежьте кусочками среднего размера и отправьте в разогретую с растительным маслом сковороду обжариваться на сильном огне до появления румяности. Затем добавьте к мясу нарезанный тонкими полукольцами лук и обжаривайте ингредиенты в течение 5 минут.
Sprinkle with salt, pepper, nutmeg and Italian herbs, and cover with milk. Bring the meat to a boil, cover with a lid, reduce the heat to low and simmer for 1.5 hours until cooked.
Посыпьте солью, перцем, мускатным орехом и итальянскими травами, залейте молоком. Доведите мясо до кипения, накройте крышкой, огонь убавьте до минимума и тушите 1,5 часа до готовности.
Serve tender stewed pork with milk and herbs hot with rice or pasta, topping the side dish with a delicate milk sauce.
Нежную тушеную свинину с молоком и пряными травами подавайте в горячем виде совместно с рисом или пастой, полив гарнир нежным молочным соусом.