Clean the meat from veins, if necessary, rinse and cut into medium-sized pieces. Peel and wash the vegetables. Chop the onion, slice the mushrooms, and cut the tomato into small pieces. Preheat the oven.
Очистите мясо от прожилок, если это необходимо, промойте и нарежьте на куски среднего размера. Овощи очистите и помойте. Лук измельчите, грибы нарежьте слайсами, помидор небольшими кусочками. Духовку разогрейте.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion until soft. Add chopped mushrooms and fry for 5 minutes.
Нагрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до мягкости. Добавьте нарезанные грибы и жарьте в течение 5 минут.
Add the prepared tomato to the fried vegetables, add salt and simmer under a closed lid over medium heat for about 10 minutes.
К обжаренным овощам добавьте подготовленный помидор, посолите и тушите под закрытой крышкой на среднем огне около 10 минут.
Place the chopped meat in a separate bowl, season it with spices and mix thoroughly.
В отдельную посуду положите нарезанное мясо, приправьте его специями и тщательно перемешайте.
Grease a baking dish with vegetable oil, transfer the meat into it, and place the stewed vegetables on top in an even layer. Cover the pan tightly with foil and place in a preheated oven at 200 degrees for an hour. Serve the dish hot, sprinkled with fresh herbs.
Форму для запекания смажьте растительным маслом, переложите в нее мясо, сверху уложите тушеные овощи ровным слоем. Форму плотно накройте фольгой и отправьте в разогретую духовку до 200 градусов на час. Подавайте блюдо горячим, посыпав свежей зеленью.
Serve boiled pasta or mashed potatoes as a side dish for stewed veal.
На гарнир к тушеной телятине подайте отварные макароны или картофельное пюре.