Wash and dry the meat. Trim off fat and tendons. Peel the garlic and finely chop it with a knife. Prepare a bag: strong or even double, very thin bags will not work.
Мясо помойте и обсушите. Отрежьте жир и сухожилия. Чеснок очистите и мелко нарежьте ножом. Подготовьте пакет: прочный или даже двойной, очень тонкие пакеты не подойдут.
Mix salt and all the spices in a bowl, rub a piece of meat with this mixture on all sides, then rub with garlic. Place the meat in a bag, release the air and tie it in a knot. Then put it in a second bag and tie it again.
В миске смешайте соль и все специи, натрите этой смесью кусок мяса со всех сторон, затем натрите чесноком. Мясо положите в пакет, выпустите воздух и завяжите узлом. Затем положите во второй пакет и снова завяжите.
Pour cold water into the pan and place the meat in the bag. The water should cover the meat. Place on the fire, bring to a boil and simmer over low heat for 2 hours. After cooking, carefully remove and cut the bags, release the steam.
В кастрюлю налейте холодную воду и положите мясо в пакете. Вода должна покрывать мясо. Поставьте на огонь, доведите до кипения и варите на небольшом огне 2 часа. После приготовления аккуратно достаньте и разрежьте пакеты, выпустите пар.
Cut the pork into thin slices and serve with lettuce, mustard and sauces.
Буженину нарежьте тонкими ломтиками и подавайте с листьями салата, горчицей и соусами.