Thaw the dough in advance. Wash the onion, cut off the top, and cut the rest into rings. Cut a circle of parchment paper to fit the diameter of the pan.
Тесто разморозьте заранее. Лук помойте, верхушку срежьте, а остальную часть порежьте кольцами. Вырежьте круг из пергаментной бумаги по диаметру формы.
Melt the butter in a frying pan, add the onion, salt and pepper, add nutmeg and sugar. Stir and simmer until half cooked.
На сковороде растопите сливочное масло, положите лук, посолите, поперчите, добавьте мускатный орех и сахар. Перемешайте и тушите до полуготовности.
Roll out the dough a little, place it in the mold, forming sides, and prick with a fork. Place a circle of paper on the dough and sprinkle dry peas on it. Bake for 15 minutes at 180°. Then remove the pie from the oven, remove the peas and paper.
Тесто немного раскатайте, выложите в форму, образуя бортики, и наколите вилкой. На тесто положите круг из бумаги и насыпьте не него сухой горох. Запекайте 15 минут при t 180°. Затем достаньте пирог из духовки, уберите горох и бумагу.
Beat eggs with cream, salt to taste. Place stewed onions on the base of the pie and pour over the creamy egg filling and bake for another 20 minutes.
Яйца взбейте со сливками, посолите по вкусу. На основу пирога, выложите тушеный лук и залейте сливочно-яичной заливкой и поставьте запекаться еще 20 минут.
Onion pie is delicious both cold and hot. Serve it instead of bread with broth. You can also serve red or white wine with the onion pie.
Луковый пирог вкусен и в холодном и в горячем виде. Подают его вместо хлеба к бульону. Также к луковому пирогу можно подать красное или белое вино.