Melt the butter in the microwave. Sift the flour.
Сливочное масло растопите в микроволновке. Муку просейте.
Quench the soda in kefir; to do this, pour the kefir into a bowl and add soda, stir. After 5 minutes, the kefir will begin to foam. Then beat in the eggs, add sugar, vanillin, melted butter and flour. You need so much flour so that the dough is as thick as sour cream. Stir with a whisk.
Соду погасите в кефире, для этого кефир вылейте в миску и добавьте соду, перемешайте. Через 5 минут кефир начнет пениться. Тогда вбейте яйца, добавьте сахар, ванилин, растопленное масло и муку. Муки нужно столько, чтобы тесто было по густоте как сметана. Размешайте при помощи венчика.
Add egg, sugar, starch to the cottage cheese and blend with a blender. Grease the springform pan with butter and sprinkle with semolina.
К творогу добавьте яйцо, сахар, крахмал и перебейте блендером. Разъемную форму смажьте маслом, посыпьте манной крупой.
Place half the dough on the bottom of the mold, then the curd filling and pour the rest of the dough on top. Bake in a preheated oven at 180℃ for 50 minutes.
На дно формы выложите половину теста, далее творожную начинку и сверху вылейте остальное тесто. Запекайте в предварительно прогретой духовке при 180 ℃ 50 минут.
Sprinkle light cottage cheese pie with powdered sugar and serve for breakfast with a cup of your favorite tea.
Легкий творожный пирог посыпьте сахарной пудрой и подайте к завтраку с чашечкой любимого чая.