Rinse the chicken liver and heart under running water, remove excess fat, place on a paper towel and dry. Cut the offal into small pieces. Rinse the oyster mushrooms under running water, dry and cut into thin long slices. Grate the processed cheese on a coarse grater. Drain the liquid from the peas. Hard-boil the eggs, cool and peel them. Cut into large slices. Rinse the dill under running water, dry and chop.
Куриную печень и сердце промойте под проточной водой, удалите лишний жир, положите на бумажное полотенце и обсушите. Нарежьте субпродукты на небольшие кусочки. Вешенки промойте под проточной водой, обсушите и нарежьте тонкими длинными ломтиками. Плавленый сыр потрите на крупной терке. С горошка слейте жидкость. Яйца сварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Порежьте на крупные ломтики. Укроп промойте под проточной водой, обсушите и измельчите.
Place the offal in a frying pan, add vegetable oil and fry over low heat, stirring occasionally for 7 minutes. Then add sour cream, salt and herbes de Provence. Mix everything well and cook with the lid closed for 10 minutes. Transfer the finished by-products to a separate container and cool. Leave the resulting sauce for salad dressing.
Субпродукты поместите в сковороду, добавьте растительное масло и поджарьте на небольшом огне, периодически помешивая в течение 7 минут. Затем добавьте сметану, соль и прованские травы. Все хорошо перемешайте и готовьте под закрытой крышкой в течение 10 минут. Готовые субпродукты переложите в отдельную емкость и остудите. Полученный соус оставьте для заправки салата.
Place the oyster mushrooms in a frying pan without oil and start frying. Add oil when all the water from the mushrooms has evaporated. Fry the mushrooms, stirring constantly for 5 minutes. Cool the finished mushrooms.
Вешенки поместите в сковороду без масла и начинайте обжаривать. Масло добавьте, когда вся вода с грибов выпариться. Поджаривайте грибы, постоянно помешивая в течение 5 минут. Готовые грибы остудите.
Mix offal, mushrooms, processed cheese, peas and eggs. Mix the ingredients thoroughly. As a dressing, use the sauce that remains after frying the offal.
Смешайте субпродукты, грибы, плавленый сыр, горошек и яйца. Тщательно перемешайте ингредиенты. В качестве заправки используйте соус, который остался после обжаривания субпродуктов.
Sprinkle the finished salad with dill. To make the taste of the dish more interesting, add soy sauce to the salad and stir. Can be served as a separate dish.
Готовый салат посыпьте укропом. Чтобы вкус блюда был более интересным, добавьте в салат соевый соус и перемешайте. Можно подавать как самостоятельное блюдо.