Soak the liver for 20 minutes in cold water, peel off the films, rinse and mince using the finest grill. Peel the onion, garlic and carrots, wash them, finely chop the onion, and grate the carrots on a fine grater. Pass the garlic through a press.
Замочите печень на 20 минут в холодной воде, очистите от пленок, промойте и пропустите через мясорубку, используя самую мелкую решетку. Лук, чеснок и морковь почистите, помойте, лук мелко нарежьте, а морковь натрите на мелкой терке. Чеснок пропустите через пресс.
Beat the eggs into the minced liver, add flour, salt, pepper and mix thoroughly. Add vegetable oil to the liver dough, mix, then slaked soda with vinegar and mix again. Cover the minced meat with a lid and refrigerate for 2 hours.
В печеночный фарш вбейте яйца, добавьте муку, посолите, поперчите и тщательно перемешайте. Растительное масло добавьте в печеночное тесто, перемешайте, затем соду гашенную уксусом и снова перемешайте. Накройте фарш крышкой, и уберите в холодильник на 2 часа.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and carrots in it, add salt and bring until soft. Transfer to a separate bowl. Mix mayonnaise with garlic.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте на ней лук и морковь, посолите и доведите до мягкости. Переложите в отдельную посуду. Майонез смешайте с чесноком.
From the chilled liver dough, fry not too thin pancakes on both sides over medium heat. Place the cakes on top of each other, alternately brushing them with garlic sauce and sprinkling them with roasted vegetables.
Из охлажденного печеночного теста обжарьте не слишком тонкие блинчики с двух сторон на среднем огне. Выкладывайте коржи друг на друга, поочередно смазывая их чесночным соусом и посыпая овощной зажаркой.
Between the layers, place fresh tomato slices on the vegetables, and add chopped dill to the garlic sauce. Decorate the cake with a boiled egg, grated on a fine grater.
Между слоями, на овощи положите дольки свежего помидора, а в чесночный соус добавьте измельченный укроп. Украсьте торт отварным яйцом, натертым на мелкой терке.