Rinse the fish carcass and fillet it. Cut the fish meat into small pieces, add salt and pepper, sprinkle with lemon juice and leave to marinate for 20 minutes. Peel the onion, wash it and cut it into thin half rings. Grate the cheese on a coarse grater. Preheat the oven.
Тушку рыбы промойте, разделайте на филе. Мясо рыбы нарежьте на небольшие кусочки, посолите, поперчите, сбрызните соком лимона и оставьте мариноваться на 20 минут. Лук очистите, помойте и нарежьте тонкими полукольцами. Сыр натрите на крупной терке. Духовку нагрейте.
Using a whisk, beat eggs with salt and pepper, add mayonnaise and mix.
С помощью венчика взбейте яйца с соль и перцем, добавьте майонез и перемешайте.
Place the onions in an even layer on the bottom of a baking dish, greased with butter, top with marinated fish and pour mayonnaise filling, sprinkle with grated cheese on top.
На дно формы для запекания, смазанную сливочным маслом, выложите лук ровным слоем, сверху маринованную рыбу и залейте майонезной заливкой, сверху посыпьте тертым сыром.
Bake the casserole in an oven preheated to 200 degrees for 20 minutes. Serve the dish hot, sprinkled with finely chopped fresh herbs.
Выпекайте запеканку в разогретой до 200 градусов духовке, в течение 20 минут. Подавайте блюдо горячим, посыпав мелко рубленной свежей зеленью.
Serve the fish casserole with a side dish of rice or potatoes.
К запеканке из рыбы подайте гарнир из риса или картофеля.