Cut the pike, wash, separate the fillets and remove all the bones, then cut into small pieces, add salt, add spices and mix. Remove the dough from the freezer in advance, open the package and place it on the table to defrost. Peel the onion and cut into half rings. Wash the peeled potatoes and cut them into chips, add salt and pepper.
Щуку разделайте, помойте, отделите филе и удалите все кости, затем порежьте небольшими кусочками, посолите, добавьте специи и перемешайте. Тесто заранее достаньте из морозилки, вскройте упаковку и положите на столе, чтобы разморозилось. Лук почистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Очищенный картофель помойте и нарежьте как на чипсы, посолите, поперчите.
Roll out the dough a little, shaping it to the size of your baking sheet. Transfer to a baking sheet sprinkled with flour. Conditionally divide the dough into 3 parts.
Тесто немного раскатайте, формируя по размеру своего противня. Перенесите на противень, присыпанный мукой. Условно разделите тесто на 3 части.
Place potato slices on the middle part of the dough. Fry the onion in vegetable oil and place on top of the potatoes. Place pieces of pike on top of the onion. Cut the cold butter into slices and place on top of the fish.
На среднюю часть теста выложите кружочки картофеля. Лук поджарьте на растительном масле и положите поверх картофеля. Сверху на лук положите кусочки щуки. Холодное сливочное масло нарежьте пластинками и разложите поверх рыбы.
Cut the sides of the dough along the bias to create strips 3 cm wide. One by one, wrap the strips over the dough, forming a pigtail. Brush with stirred egg and place in a hot oven for 45-50 minutes. Bake at 180 ℃.
Боковые части теста надрежьте по косой, чтобы получились полоски шириной 3 см. По очереди заворачивайте полоски на тесто, формируя косичку. Смажьте размешанным яйцом и поставьте в горячую духовку на 45-50 минут. Запекайте при 180 ℃.
Pike pie is very tasty when served cold. Take it on a picnic as a snack.
Пирог из щуки очень вкусен в холодном виде. Возьмите его на пикник в качестве перекуса.