Peel the potatoes. Prepare skewers and foil for baking.
Почистите картофель. Приготовьте шпажки и фольгу для запекания.
Cut the potatoes into 4-5 mm slices, cut the lard into pieces of approximately the same thickness. Thread the potatoes alternately with lard onto skewers. If the lard is not very salty, then salt the entire dish, then sprinkle with black pepper or your favorite spices.
Нарежьте картофель кружочками 4-5 мм, сало нарежьте кусочками примерно такой же толщины. Нанизывайте картофель поочередно с салом на шпажки. Если сало не очень соленое, то посолите все блюдо, далее посыпьте черным перцем или вашими любимыми специями.
Wrap each skewer in foil and place in the oven on Grill mode for 15-20 minutes. After this, remove the foil and bake again for 5-7 minutes. Remove the kebab and sprinkle with green onions.
Заверните в фольгу каждую шпажку и отправьте в духовку в режиме «Гриль» на 15-20 минут. После этого снимите фольгу и снова запекайте 5-7 минут. Вытащите кебаб и посыпьте зеленым луком.
Since the dish itself, although very aromatic, is still a little dry, it is worth adding some sauces to it, for example, village sauce. You can easily prepare it yourself!
Так как блюдо само по себе хоть и очень ароматное, но все же немного суховато, стоит добавить к нему каких-нибудь соусов, например, соус по-селянски. Его вы легко сможете приготовить сами!