Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the pomegranate with water, dry with a paper towel and peel, separating the seeds. Wash the green onions with water and dry with a paper towel, peel the carrots.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Гранат ополосните водой, обсушите бумажным полотенцем и очистите, отделив зерна. Зеленый лук помойте водой и обсушите бумажным полотенцем, морковь очистите от кожуры.
Grate the peeled carrots on a medium grater, finely chop the green onions and transfer the vegetables to a salad bowl. Add canned tuna without liquid and most of the pomegranate seeds to the vegetables. In a separate bowl, prepare salad dressing by mixing mayonnaise and classic yogurt. Season the salad with the prepared dressing, add salt and pepper to taste and mix it thoroughly. Garnish the finished salad with the remaining pomegranate seeds and fresh herbs.
Очищенную морковь натрите на средней терке, зеленый лук мелко измельчите и переложите овощи в салатник. Присоедините к овощам консервированного тунца без жидкости и большую часть зерен граната. В отдельной посуде приготовьте заправку для салата, смешав майонез и классический йогурт. Заправьте салат приготовленной заправкой, добавьте соль и перец по вкусу и тщательно перемешайте его. Готовый салат украсьте оставшимися зернами граната и свежей зеленью.
Place pomegranate salad with juicy tuna and fresh carrots on a beautiful dish, sprinkle with lemon juice and sprinkle with chopped nuts.
Гранатовый салат с сочным тунцом и свежей морковью выложите на красивое блюдо, сбрызните соком лимона и посыпьте измельченными орехами.