Sift the flour. Prepare your mixer and baking dish. Line the bottom and sides of the pan with parchment paper.
Муку просейте. Подготовьте миксер и форму для выпечки. Дно и бока формы застелите пергаментной бумагой.
Beat the eggs with a mixer, then add sugar and continue beating for another 5 minutes. Pour in milk and vegetable oil, mix everything well.
Яйца взбейте миксером, затем добавьте сахар и продолжайте взбивать еще 5 минут. Влейте молоко и растительное масло, все хорошо перемешайте.
In a bowl, mix the sifted flour with baking powder. Combine the flour with the milk-egg mixture and stir well with a whisk so that there are no lumps.
В миске смешайте просеянную муку с разрыхлителем. Соедините муку с молочно-яичной смесью и хорошо размешайте с помощью венчика, чтоб не было комочков.
Pour the dough into a pan lined with parchment paper. Place in a preheated oven and bake at 180°C for about 35-40 minutes.
В форму, застеленную пергаментной бумагой, вылейте тесто. Поставьте в разогретую духовку и запекайте при температуре 180 °С примерно 35-40 минут.
Sprinkle the hot milk pie with powdered sugar, cool slightly and serve with tea or coffee.
Горячий молочный пирог посыпьте сахарной пудрой, немного остудите и подавайте к чаю или кофе.