Peel the potatoes, wash and cut into cubes. Peel the carrots and grate them on a coarse grater.
Картофель очистите, помойте и нарежьте кубиками. Морковь почистите и натрите на крупной терке.
Pour water into a saucepan and place on fire. After boiling, squeeze lemon juice into the water, add salt, add spices and add shrimp. Cook for no more than 2 minutes after boiling. Place the boiled shrimp in a colander and reserve the broth.
Налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь. После закипания выжмите в воду сок лимона, посолите, добавьте пряности и забросьте креветки. Варите не более 2 минут после закипания. Отваренные креветки откиньте на дуршлаг, бульон сохраните.
Pour 2 liters of water into the pan, add broth and melted cheese. Place on the fire, after boiling, add salt, add potatoes and cook for 15 minutes over medium heat.
В кастрюлю налейте 2 литра воды, добавьте бульон и плавленый сыр. Поставьте на огонь, после закипания посолите, добавьте картофель и варите 15 минут на среднем огне.
Heat a frying pan with a little vegetable oil and fry the carrots for a few minutes. Add carrots to the soup along with shrimp and milk. Bring to a boil and turn off.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла и жарьте морковь несколько минут. Добавьте морковь в суп вместе с креветками и молоком. Доведите до кипения и выключите.
Before serving, sprinkle the shrimp soup with fresh herbs.
Перед подачей посыпьте суп с креветками свежей зеленью.