Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Wash and pit the peaches, rinse the blackberries, lettuce leaves and basil under running cold water.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Персики вымойте и удалите косточку, ежевику, листья латука и базилик ополосните проточной холодной водой.
To prepare the salad sauce, take one third of the blackberries and place them in a blender bowl, pour in the balsamic sauce, add one peach chopped into small slices, olive oil and grind the mixture in a blender until pureed. Grind the resulting mass through a sieve to remove blackberry seeds. Place the fruit sauce in the refrigerator to infuse.
Для приготовления соуса для салата, возьмите одну третью часть ежевики и выложите в чашу блендера, туда же влейте бальзамический соус, добавьте нарубленный небольшими дольками один персик, оливковое масло и измельчите массу блендером до состояния пюре. Полученную массу перетрите через сито для избавления от косточек ежевики. Отправьте фруктовый соус в холодильную камеру для настаивания.
Cut the remaining half of the peach into thin slices and tear the lettuce leaves into pieces with your hands. Start forming the dessert; to do this, place chopped lettuce leaves on a plate, then peach slices, basil leaves, blackberries and hazelnuts. Pour the prepared fruit sauce over the dessert.
Оставшуюся половину персика нарежьте тонкими дольками, листья латука порвите руками на кусочки. Приступайте к формированию десерта, для этого на блюдо выложите измельченные листья латука, затем – дольки персика, листья базилика, ежевику и фундук. Полейте десерт приготовленным фруктовым соусом.
Garnish vitamin salad with peach and blackberry with coconut flakes and chopped nuts.
Витаминный салат с персиком и ежевикой украсьте кокосовой стружкой и измельченными орехами.