Peel and wash potatoes, onions and carrots. Cut the potatoes into small cubes, grate the carrots on a medium grater, finely chop the onion, chop the greens.
Очистите и помойте картофель, лук и морковь. Картофель нарежьте небольшими кубиками, морковь натрите на средней терке, лук мелко нарежьте, зелень измельчите.
Boil water in a saucepan, add salt and place potatoes in it. When the potatoes are half cooked, add vermicelli and continue cooking.
Закипятите в воду в кастрюле, посолите и выложите в нее картофель. Когда картофель дойдет до полуготовности, добавьте вермишель и продолжайте варить.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the onion, then add the carrots and fry until golden brown, then add the vegetables to the broth.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук, затем добавьте морковь и жарьте до золотистого цвета, затем выложите овощи в бульон.
In a deep plate, use a whisk to mix the eggs, adding a little salt, until smooth. Pour the eggs into the soup in a thin stream, stirring constantly.
В глубокой тарелке с помощью венчика перемешайте яйца, слегка посолив, до однородности. Влейте тонкой струей яйца в суп, постоянно помешивая.
5 minutes before the soup is ready, add chopped herbs, turn off the heat, cover with a lid and let the soup brew. Serve hot in portioned bowls.
За 5 минут до готовности супа добавьте нарубленную зелень, выключите огонь, накройте крышкой и дайте настоятся супу. Подавайте горячим в порционных тарелках.
Serve the soup with sour cream sauce and garlic croutons.
Подайте к супу сметанный соус и чесночные гренки.