Peel the onions and peel the carrots, rinse them. Also wash bell peppers and green tomatoes.
Очистите репчатый лук от шелухи, а морковь очистите от кожуры, промойте их. Также помойте болгарские перцы и зеленые помидоры.
Cut the tomatoes into small slices and cut the peppers into strips as thin as possible. The onion should be cut into half rings and the carrots should be grated on a medium grater. Mix all the vegetables in one container and add the specified amount of salt and sugar to them. Next, add vegetable oil and vinegar, mix everything thoroughly.
Нарежьте помидоры небольшими ломтиками, а перец порежьте соломкой как можно тоньше. Лук следует нарезать полукольцами и натереть морковь на средней терке. Все овощи смешайте в одной емкости и добавьте к ним указанное количество соли и сахара. Далее добавьте растительное масло и уксус, все тщательно перемешайте.
Place the vegetables over moderate heat and wait until they boil. After boiling, stirring frequently, simmer the vegetables for 15-20 minutes.
Поставьте овощи на умеренный огонь и дождитесь закипания. После закипания, часто перемешивая, тушите овощи на протяжении 15-20 минут.
When the vegetables are ready, place them in sterilized jars and seal the lids tightly. Be sure to cool the salad under a warm blanket at room temperature. After this, put the snack in a cool place for further storage!
Когда овощи будут готовы, поместите их в стерилизованные банки и закройте крышками герметично. Обязательно остудите салат под теплым одеялом при комнатной температуре. После этого уберите закуску в холодное место для дальнейшего хранения!
The salad will especially be a pleasant surprise for guests and family during the winter season! On holidays, you can safely put it on the table and eat it not only as an independent dish, but also as an appetizer with alcohol.
Салат особенно станет приятным сюрпризом для гостей и домашних в зимнее время года! На праздники его можно смело класть на стол и употреблять на только как самостоятельное блюдо, но и как закуску к алкоголю.