Rinse the pork and cut it into medium-sized pieces. Peel the onion and cut into rings. Peel the quince and cut it into slices.
Промойте свинину и порежьте ее на среднего размера кусочки. Очистите лук и порежьте кольцами. Почистите айву и нарежьте ее дольками.
Fry the quince in a hot frying pan until golden brown. While the quince is cooling, fry the onion until golden brown.
Обжарьте на раскаленной сковородке айву до золотистого цвета. Пока айва остывает, пожарьте лук до образования золотистой корочки.
Fry the lamb on all sides until lightly browned. Then add onions and spices to taste. Fry on low heat for another 15 minutes.
Обжарьте баранину со всех сторон до легкого румяного цвета. Затем добавьте лук и специи по вкусу. Жарьте, убавив огонь, еще 15 минут.
Pour in the wine and simmer over low heat for 30 minutes. Then add quince on top and simmer until it becomes soft.
Влейте вино, тушите на маленьком огне 30 минут. После добавьте сверху айву и тушите до того момента как она станет мягкой.
Serve lamb stew with quince with potatoes or fresh vegetables. Garnish the dish with herbs and add a glass of wine.
Подавайте баранину тушеную с айвой с картофелем или овощами свежими. Украсьте блюдо зеленью и дополните бокалом вина.