Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the chicken fillet under running cold water, rinse the green beans to remove debris and dirt, peel the garlic and onions.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Куриное филе промойте проточной холодной водой, стручковую фасоль ополосните от мусора и грязи, чеснок и лук очистите от шелухи.
Cut the peeled onion into small cubes, finely chop the garlic, grind the tomatoes through a sieve. Place the chopped onion in a frying pan heated with vegetable oil and fry for 5 minutes until golden brown.
Очищенный лук нарежьте мелкими кубиками, чеснок мелко измельчите, томаты перетрите через сито. Измельченный лук отправьте в разогретую с растительным маслом сковороду обжариваться в течение 5 минут до появления золотистости.
Add the garlic to the onion and continue to fry the ingredients for 1 minute. Dry the prepared chicken fillet with a paper towel, cut into small pieces and add to the onion and garlic, fry for about 3-4 minutes.
Добавьте к луку чеснок и продолжайте обжаривать ингредиенты в течение 1 минуты. Подготовленное куриное филе обсушите бумажным полотенцем, нарежьте небольшими кусочками и присоедините к луку с чесноком, обжаривайте примерно 3–4 минуты.
Meanwhile, pour water into a saucepan, bring it to a boil and dissolve the stock cubes in it. Place chicken fillet with onions and garlic, tomatoes and herbs grated through a sieve into the broth. Cook the soup for 30 minutes over low heat. After the time has passed, add green beans to the soup and continue cooking the dish for another 10 minutes until fully cooked.
Тем временем налейте в кастрюлю воду, доведите ее до кипения и растворите в ней бульонные кубики. В бульон выложите куриное филе с луком и чесноком, перетертые через сито томаты и пряные травы. Варите суп в течение 30 минут на слабом огне. По истечении времени добавьте в суп стручковую фасоль и продолжайте варить блюдо еще 10 минут до полной готовности.
Serve the aromatic tomato soup with chicken and green beans hot, pour into portioned bowls and garnish with fresh finely chopped parsley.
Ароматный томатный суп с курицей и стручковой фасолью подавайте в горячем виде, разлив в порционные тарелки и украсив свежей мелкорубленной зеленью петрушки.