Measure out the required amount of food. Wash the rice, peppers and tkemali plums thoroughly. Peel the onion.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Тщательно вымойте рис, перец и сливы ткемали. Почистите лук.
Make beef broth. Cut the meat into small pieces, place in a saucepan and add 2.5 liters of water. Cook for approximately 2 hours over medium heat. Then add rice and finely chopped onion.
Сварите говяжий бульон. Мясо нарежьте небольшими кусочками, переложите в кастрюлю и залейте 2,5 л воды. Готовьте примерно 2 часа на среднем огне. После добавьте рис и мелко нарезанный лук.
Cook for about 5 minutes and add capsicum, crushed garlic, finely chopped herbs, tkemali plums, suneli hops and bay leaf. Add some salt. Cook for another 10-15 minutes. Ready.
Варите примерно 5 минут и добавьте стручковый перец, толченый чеснок, мелко нарезанную зелень, сливы ткемали, хмели-сунели и лавровый лист. Посолите. Готовьте ещё 10-15 минут. Готово.
Season the kharcho with sour cream and garnish with fresh herbs. Serve the soup with pita bread or rye bread.
Заправьте харчо сметаной и украсьте свежей зеленью. Подавайте суп с лавашом или ржаным хлебом.