Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the fish with water, dry with a paper towel and remove the skin and bones. Peel the tangerines, rinse the arugula with running water.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Рыбу промойте водой, обсушите бумажным полотенцем и удалите кожицу и кости. Мандарины очистите от кожуры, рукколу промойте проточной водой.
Cut the cleaned salmon fillet into small pieces and place in a frying pan heated with a little oil to fry until cooked. Season the finished salmon fillet with ground pepper.
Очищенное филе семги нарежьте небольшими кусочками и отправьте в разогретую с небольшим количеством масла сковороду обжариваться до готовности. Готовое филе семги приправьте молотым перцем.
Divide the peeled tangerines into segments, remove the films and seeds from each tangerine segment. Roast the pine nuts in a dry frying pan until lightly golden. Start forming the salad; to do this, combine arugula, tangerine slices and sliced salmon in a deep bowl, season with olive oil and sprinkle with fried nuts and grated Parmesan.
Очищенные от кожуры мандарины разделите на сегменты, удалите с каждой мандариновой дольки пленки и косточки. Кедровые орешки обжарьте на сухой сковороде до легкого золотистого вида. Приступайте к формированию салата, для этого в глубокой посуде соедините рукколу, дольки мандарин и нарезанную кусочками семгу, заправьте оливковым маслом и присыпьте жареными орешками и тертым пармезаном.
Serve a fragrant salad with fried salmon fillet and tangerines as an independent dish, sprinkling it with lemon juice and sprinkling with fried sesame seeds.
Ароматный салат с жареным филе семги и мандаринами подавайте в качестве самостоятельного блюда, сбрызнув его лимонным соком и посыпав жареными семенами кунжута.