Cut off all membranes from the liver. Wash the tomato, peel it and cut the pulp into small pieces. Peel and chop the onion. Wash and chop the greens.
Срежьте с печени все пленки. Помидор помойте, снимите с него кожуру и нарежьте мякоть небольшими кусочками. Почистите и нашинкуйте лук. Помойте и измельчите зелень.
Cut the liver into small pieces and place in a bowl. Add some flour and mustard. Mix well so that each piece is coated with the mustard mixture.
Нарежьте печень небольшими кусочками и переложите в миску. Добавьте немного муки и горчицу. Хорошо перемешайте, чтобы каждый кусочек был покрыт горчичной смесью.
Melt a piece of butter in a frying pan and fry the liver for 1-2 minutes over medium heat. Then add chopped tomatoes and onions. Pour in soy sauce and add spices to taste. Fry the dish for another 1 minute.
Растопите в сковороде кусочек масла и обжарьте печень в течение 1-2 минут на среднем огне. Затем добавьте нарезанные помидоры и лук. Влейте соевый соус и добавьте специи по вкусу. Обжаривайте блюдо еще 1 минуту.
When the tomato gives juice, add rice and stir. Add about 0.5 cups of hot water so that the liquid covers the rice by about 1 cm. Cover with a lid and cook the dish over low heat for about 15 minutes. Add chopped greens.
Когда помидор даст сок, засыпьте рис и перемешайте. Добавьте примерно 0,5 стакана горячей воды, чтобы жидкость покрывала рис примерно на 1 см. Накройте крышкой и готовьте блюдо на медленном огне примерно 15 минут. Добавьте нарезанную зелень.
Place the finished rice with liver on a plate, add slices of fresh cucumber and sprinkle with herbs.
Готовый рис с печенью выложите на тарелку, добавьте кусочки свежего огурца и посыпьте зеленью.