Peel and wash the vegetables. Cut potatoes, tomatoes and sweet peppers into small cubes. Cut the onion into thin half rings, grate the carrots on a medium grater, and chop the garlic. Wash the meat and cut into large pieces.
Овощи очистите и помойте. Картофель, помидоры и сладкий перец нарежьте на небольшие кубики. Лук нарежьте тонкими полукольцами, морковь натрите на средней терке, чеснок измельчите. Мясо помойте и нарежьте на крупные куски.
Fry the meat in a heated frying pan with thick walls in vegetable oil until golden brown. Add bell peppers, onions, carrots and fry until vegetables are soft, then add potatoes and tomatoes and continue to simmer for 10 minutes.
Обжарьте мясо на разогретой сковороде с толстыми стенками на растительном масле до золотистого цвета. Добавьте сладкий перец, лук, морковь и обжаривайте до мягкости овощей, затем добавьте картофель и помидоры и продолжайте тушить в течение 10 минут.
Add spices and broth to the fried meat and vegetables and simmer for about 50 minutes.
К обжаренному мясу с овощами добавьте специи, бульон и тушите около 50 минут.
In a separate pan, cook the noodles in boiling, salted water until tender. Five minutes before the meat and vegetables are ready, add chopped garlic.
В отдельной кастрюле отварите в кипящей, подсоленной воде лапшу до готовности. За пять минут до готовности мяса с овощами добавьте измельченный чеснок.
Place a portion of noodles in a deep plate, top with stewed meat and vegetables, sprinkle with fresh herbs.
В глубокую тарелку положите порцию лапши, сверху выложите тушеное мясо с овощами, посыпьте свежей зеленью.
Add eggplant or beans to the dish; beef can be replaced with lamb.
Добавьте в блюдо баклажаны или фасоль, говядину можно заменить бараниной.