Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the chicken breast thoroughly with water, remove films and skin. Peel the onions and garlic and rinse with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Куриную грудку тщательно промойте водой, удалите пленки и кожу. Лук и чеснок очистите от шелухи и ополосните водой от мусора и грязи.
Place the washed chicken breast in a pan of salted water, place the pan on the stove and boil the meat for about 25-30 minutes until cooked. Pour boiling water over the raisins and leave for about 5-7 minutes.
Вымытую куриную грудку опустите в кастрюлю с подсоленной водой, поставьте кастрюлю на плиту и отваривайте мясо примерно 25 -30 минут до готовности. Изюм залейте кипятком и оставьте примерно на 5-7 минут.
While the meat is cooking, cut the peeled onion into thin half rings and place it in a frying pan heated with oil to fry until golden brown. Grate the cheese, finely chop the garlic and mix with mayonnaise.
Пока мясо варится, очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами и отправьте его в разогретую с маслом сковороду обжариваться до золотистого вида. Сыр натрите на терке, чеснок мелко нарубите и смешайте с майонезом.
Cut the cooled chicken fillet into medium cubes and start assembling the salad. To do this, in a deep bowl, combine chicken breast, raisins, fried onions, grated cheese, corn, Korean carrots, croutons and garlic with mayonnaise. Mix the prepared salad and serve.
Остывшее куриное филе нарежьте средними кубиками и приступайте к собиранию салата. Для этого в глубокой посуде соедините куриную грудку, изюм, обжаренный лук, тертый сыр, кукурузу, морковь по-корейски, сухарики и чеснок с майонезом. Перемешайте готовый салат и подавайте к столу.
Serve aromatic chicken salad with raisins and garlic as an independent dish, garnishing it with finely chopped parsley and chopped nuts.
Ароматный куриный салат с изюмом и чесноком подавайте в качестве самостоятельного блюда, украсив его мелкорубленной зеленью петрушки и измельченными орехами.