Wash the mushrooms, chop and boil in water with a little vinegar, then rinse and drain. Peel and wash the potatoes and onions. Cut the onion into thin half rings. Peel and chop the garlic. Finely chop the greens.
Грибы помойте, нарежьте и отварите в воде с небольшим количеством уксуса, затем промойте и дайте стечь воде. Картофель и лук очистите и помойте. Лук нарежьте тонкими полукольцами. Чеснок почистите и измельчите. Зелень мелко нарежьте.
Fry the mushrooms in a preheated frying pan with vegetable oil, 5 minutes before the mushrooms are ready, add the chopped onion and fry until done. Add chopped garlic and stir.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте грибы, за 5 минут до готовности грибов добавьте нарезанный лук и жарьте до готовности. Добавьте измельченный чеснок и перемешайте.
After the vegetables are fried, add sour cream, stir and simmer for 5-10 minutes.
После того как овощи поджарятся, добавьте сметану, перемешайте и тушите в течение 5-10 минут.
Boil whole potatoes in salted water until tender, remove from the water, cool slightly and cut into slices.
Цельный картофель отварите в подсоленной воде до готовности, выньте из воды, немного остудите и нарежьте на ломтики.
Place the chopped boiled potatoes on a plate, top with fried mushrooms, onions and sauce, sprinkle with fresh herbs.
Нарезанный отварной картофель уложите в тарелку, сверху положите жареные грибы с луком и соусом, посыпьте свежей зеленью.
The dish can be served with a salad of fresh vegetables or a variety of pickles.
К блюду можно подать салат из свежих овощей или разнообразные соленья.