Peel the onions and radishes from the shell, wash the vegetables. Peel the nuts from the shell. Prepare the meat for stewing: wash and remove the veins and skin.
Очистите лук и редьку от оболочки, помойте овощи. Орехи очистите от скорлупы. Мясо подготовьте к тушению: помойте и уберите жилки и кожу.
Finely chop the meat, you can chop the onion larger, grate the radish on a coarse grater. Simmer the meat for 15 minutes in a frying pan along with onions and rare vegetables in vegetable oil, then add all the other ingredients for the dish.
Нарежьте мелко мясо, лук можно нарезать покрупнее, редьку натрите на крупной терке. Тушите мясо 15 минут на сковороде вместе с луком и редкой на растительном масле, далее добавьте все остальные ингредиенты для блюда.
After the juice from the meat and vegetables appears, transfer everything into pots and press with a spoon.
После появления сока от мяса и овощей, переложите все в горшочки и примните ложкой.
Place the pots in the oven and cover them with lids. Simmer at 235 degrees for 40 minutes.
Положите горшочки в духовку и накройте их крышками. При температуре 235 градусов тушите 40 минут.
The dish must be served directly in the pots, and if there are special wooden boards, then the serving will be like in a restaurant.
Блюдо нужно подавать прямо в горшочках, а если есть специальные деревянные дощечки-подставки, то подача будет как в ресторане.