Grate the carrots and cheese, cut the onion into small cubes. Cut the ham into strips, drain the liquid from the beans and honey mushrooms.
Морковь и сыр натрите на терке, лук нарежьте мелкими кубиками. Ветчину нарежьте соломкой, слейте жидкость с фасоли и опят.
Fry the onions and carrots until golden brown in a hot frying pan. Mix beans, ham, honey mushrooms with fried vegetables, add grated cheese. Add mayonnaise, dill and salt to taste to the salad, mix well.
Обжарьте лук с морковью до золотистого цвета на раскаленной сковороде. Смешайте фасоль, ветчину, опята с обжаренными овощами, всыпьте тертый сыр. Добавьте в салат майонез, укроп и соль по вкусу, хорошо перемешайте.
Place the finished salad on plates and garnish with basil leaves.
Готовый салат разложите по тарелкам, украсьте листиками базилика.