Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Be sure to rinse the couscous several times under running cold water, peel and wash the vegetables.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Кускус обязательно промойте проточной холодной водой несколько раз, овощи очистите от кожуры и помойте.
To prepare vegetable frying, cut the peeled onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater and place the vegetables in a frying pan with heated vegetable oil. Fry vegetables over medium heat for 5 minutes until soft, stirring occasionally.
Для приготовления овощной зажарки очищенный лук нарежьте мелкими кубиками, морковь натрите на крупной терке и отправьте овощи в сковороду с разогретым растительным маслом. Обжаривайте овощи на среднем огне в течение 5 минут до мягкого состояния, периодически перемешивая их.
Add the diced bell pepper to the onions and carrots, stir the vegetables and continue frying them for 3 minutes. Then add chopped zucchini, halved cherry tomatoes, salt, pepper and dried herbs and toss to coat.
К луку и моркови присоедините нарезанный кубиком болгарский перец, перемешайте овощи и продолжайте обжаривать их в течение 3 минут. Затем добавьте нарезанный цукини, разрезанные пополам помидоры черри, соль, перец и сушеные травы и перемешайте блюдо.
Place the couscous on top of the vegetable mixture, add water and, covering the dish with a lid, simmer it over low heat for about 5 minutes until the liquid has completely evaporated. When the couscous and vegetables are ready, stir the dish and serve.
Сверху на овощную массу выложите кускус, залейте водой и, накрыв блюдо крышкой, тушите его на медленном огне примерно 5 минут до полного испарения жидкости. По мере готовности кускуса с овощами, перемешайте блюдо и подавайте к столу.
Garnish bright couscous with seasonal vegetables and herbs with finely chopped herbs and serve hot, arranging the dish into portioned plates.
Яркий кускус с сезонными овощами и пряными травами украсьте мелкорубленной зеленью и подавайте в горячем виде, разложив блюдо в порционные тарелки.