Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Boil and peel the egg, wash the vegetables under running water and dry with a paper towel.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Яйцо отварите и очистите от скорлупы, овощи помойте проточной водой и обсушите бумажным полотенцем.
Start preparing the dish; to do this, tear the washed lettuce leaves and arugula into pieces with your hands and place on a flat plate. Place lightly salted salmon fillet cut into pieces and cherry tomatoes cut into quarters on top of the greens.
Приступайте к приготовлению блюда, для этого вымытые салатные листья и руколу порвите руками на кусочки и выложите на плоскую тарелку. Сверху на зелень выложите нарезанное кусочками филе слабосоленого лосося и разрезанные на четвертинки помидоры черри.
Sprinkle the fish and vegetables with grated Parmesan, add capers and a quartered egg to the ingredients. Sprinkle the assembled salad with wine vinegar, pour olive oil, salt and pepper.
Рыбу с овощами посыпьте тертым пармезаном, присоедините к ингредиентам каперсы и разрезанное на четвертинки яйцо. Сбрызните собранный салат винным уксусом, полейте оливковым маслом, посолите и поперчите его.
Serve crispy salad with salmon, arugula and cherry tomatoes in portioned bowls, garnished with nuts and toasted sesame seeds.
Хрустящий салат с лососем, рукколой и помидорами черри подавайте в порционных тарелках, украсив орехами и жареными семенами кунжута.