Wash the meat, cut into small pieces. Peel the onion and chop finely.
Мясо помойте, нарежьте небольшими кусочками. Лук очистите, мелко нарежьте.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Place the chopped meat in the pan and fry until golden brown. Add the onion, reduce the heat, cover with a lid, and cook until the onion is translucent.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Положите в сковороду нарезанное мясо, обжарьте до золотистого цвета. Добавьте лук, сделайте огонь меньше, накройте крышкой, готовьте до прозрачности лука.
Salt and pepper. Add flour, stir. Add tomato paste. Turn the heat to low. Pour in water, stir and simmer for 60–80 minutes.
Посолите, поперчите. Всыпьте муку, перемешайте. Добавьте томатную пасту. Огонь поставьте на минимум. Влейте воду, перемешайте и тушите 60–80 минут.
Serve the goulash hot with boiled potatoes, rice or pasta.
Подавайте гуляш горячим к отварному картофелю, рису или макаронам.