Grease the mold with oil.
Форму смажьте маслом.
Separate the yolks from the whites. Place the whites in the refrigerator and beat the yolks with milk. Combine fish and egg-milk mixture. Mix everything well. Pepper it.
Отделите желтки от белков. Белки уберите в холодильник, а желтки взбейте с молоком. Соедините рыбу и яично-молочную смесь. Все хорошо перемешайте. Поперчите.
Take out the whites, beat them until thick foam and add salt. Gently mix with fish mixture. Preheat the oven to 200 degrees. Place the fish mixture in the pan and place in the oven for 30 minutes. Let cool.
Достаньте белки, взбейте их до густой пены и посолите. Аккуратно перемешайте с рыбной массой. Разогрейте духовку до 200 градусов. В форму выложите рыбную массу, и поставьте в духовку на 30 минут. Дайте остыть.
Slice the casserole, sprinkle with grated cheese and herbs and serve.
Нарежьте запеканку, посыпьте тертым сыром и зеленью и подавайте на стол.