Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Rinse the barley until the water is clear, prepare a baking dish.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Ячневую крупу промойте до прозрачности воды, подготовьте форму для запекания блюда.
Pour milk into a saucepan, place on the stove and bring it to a boil. Place previously washed barley groats into almost boiling milk, stir it and cook the porridge over low heat for 30 minutes. After the time has passed, add salt, butter and sour cream to the barley porridge, mix the ingredients thoroughly and remove the dish from the heat.
В кастрюлю налейте молоко, поставьте на плиту и доведите его до кипения. В почти закипевшее молоко выложите ранее вымытую ячневую крупу, перемешайте ее и на медленном огне варите кашу в течение 30 минут. По истечении времени добавьте в ячневую кашу соль, сливочное масло и сметану, тщательно перемешайте ингредиенты и снимите блюдо с огня.
In a separate bowl, beat the chicken eggs until fluffy, gradually add them to the porridge, stir the dish with a wooden spatula and place the porridge in a baking dish. Spread the porridge over the entire pan and place it in an oven preheated to 150°C to bake for 15-20 minutes.
В отдельной посуде взбейте куриные яйца до пышности, постепенно введите их в кашу, перемешайте блюдо деревянной лопаткой и выложите кашу в форму для запекания. Разравняйте кашу по всей форме и отправьте ее в разогретую до 150 °С духовую печь выпекаться в течение 15-20 минут.
Place crumbly barley porridge baked with sour cream into portioned plates, complement with a salad of fresh vegetables and herbs, meat or fish.
Рассыпчатую ячневую кашу, запеченную со сметаной, разложите в порционные тарелки, дополните салатом из свежих овощей и зелени, мясом или рыбой.