Recipes / Simple salad of pink salmon, potatoes and cucumbers Простой салат из горбуши, картофеля и огурцов
Pink salmon is a fish that is also called pink salmon. Pink salmon are caught in the waters of the Northern and Pacific oceans. This fish is actively used in cooking all over the world. Pink salmon is boiled, fried, stewed, baked, salted, smoked, pickled, canned. It is added to salads, pies, soups, and snacks. Pink salmon is rich in vitamins A, C, E, PP, B1, B2, acids, macro- and microelements (magnesium, phosphorus, calcium, iodine, copper, potassium).
Горбуша, известная также как розовый лосось, добывается в водах Северного и Тихого океанов. Эта рыба широко применяется в кулинарии по всему миру. Горбушу варят, жарят, тушат, запекают, солят, коптят, маринуют и консервируют. Её добавляют в салаты, пироги, супы и закуски. Горбуша богата витаминами А, С, Е, РР, витаминными группами В1 и В2, а также кислоты и макро- и микроэлементами: магний, фосфор, кальций, йод, медь и калий.
Steps / Шаги:
Peel the onion and chop finely. Wash the fish, peel it, cut it into cubes. Wash the cucumber and cut into cubes. Peel the potatoes, boil, cut into cubes. Boil the egg as well, chop it with a knife or using an egg slicer.
Очистите лук, нарежьте мелко. Рыбу промойте, очистите, нарежьте кубиками. Огурец вымойте, нарежьте брусочками. Картофель очистите, отварите, нарежьте кубиками. Яйцо отварите также, измельчите ножом или при помощи яйцерезки.
Place some of the chopped eggs on the bottom of the salad bowl, then some of the chopped cucumbers. Place half of the pink salmon and onion pieces on the cucumbers. Sprinkle the layer with lemon juice and cover with a layer of mayonnaise.
В салатник на дно выложите часть измельченных яиц, затем – часть нарезанных огурцов. На огурцы разместите половину кусочков горбуши и лука. Сбрызните слой лимонным соком, закройте слоем майонеза.
Place the remaining cucumbers and the egg on top. Grease with mayonnaise and press down with a spoon. Add potatoes, remaining onions, and mayonnaise again. Place fish on top.
Выложите оставшиеся огурцы, наверх – яйцо. Смажьте майонезом, ложкой уплотните. Выложите картофель, оставшийся лук, опять майонез. Сверху выложите рыбу.
Serve the salad in a serving bowl, add red currants or lingonberries, and add a mint leaf.
Подавайте салат в сервировочной посуде, добавьте ягодки красной смородины или брусники, добавьте листик мяты.