Peel the zucchini and carrots and grate them. Twist the onion and liver. Pass the peeled garlic through a press.
Очистите кабачки и морковь и натрите на терке. Лук с печенью перекрутите. Очищенный чеснок пропустите через пресс.
Combine both mixtures. Add soda, yolks, garlic, salt. Mix everything well. Separately, beat the egg whites until foamy.
Соедините обе смеси. Добавьте соду, желтки, чеснок, соль. Все хорошо перемешайте. Отдельно взбейте яичные белки до пены.
Carefully add to the liver-vegetable mixture. Pour it onto a baking sheet and bake for 30 minutes at 180°C.
Аккуратно добавьте в печеночно-овощную массу. Вылейте ее на противень, запекайте 30 минут при 180 °C.
Sprinkle the casserole with cheese or sour cream sauce and serve.
Посыпьте запеканку сыром или полейте сметанным соусом и подавайте на стол.