Prepare the ingredients required from the list in the quantities specified in the recipe. Boil and shell the eggs, wash the fresh herbs and dry with a paper towel.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Яйца отварите и очистите от скорлупы, свежую зелень помойте и обсушите бумажным полотенцем.
Cut the boiled eggs in half and place on a dish, separate the egg yolks from the whites and place them in a deep bowl. Add processed cheese broken into pieces, finely chopped capers, mayonnaise, lemon juice and black pepper to taste to the egg yolks. Mix the ingredients until a homogeneous mass is formed; add salt to the filling if necessary.
Сваренные яйца разрежьте пополам и выложите на блюдо, отделите желтки яиц от белков и переложите их в глубокую посуду. Присоедините к яичным желткам поломанный кусочками плавленый сырок, мелконарезанные каперсы, майонез, сок лимона и черный перец по вкусу. Перемешайте ингредиенты до образования однородной массы, по необходимости начинку посолите.
Place the prepared filling into a pastry bag fitted with a star tip and fill each chicken white with it. Take lightly salted salmon, cut into small pieces and place on top of the egg white with filling. Garnish the finished snack dish with fresh herbs.
Приготовленную начинку переложите в кондитерский мешок с насадкой в виде звездочки и наполняйте ею каждый куриный белок. Возьмите малосольный лосось, нарежьте небольшими кусочками и выкладывайте сверху на яичный белок с начинкой. Готовое закусочное блюдо украсьте свежей зеленью.
Serve original stuffed eggs with salmon and herbs on your holiday table as a cold appetizer.
Подавайте оригинальные фаршированные яйца с лососем и зеленью на праздничный стол в качестве холодной закуски.