Boil the rice for about 15 minutes until fully cooked. Beat the eggs until smooth. Peel the carrots and onions. Grate the carrots. Finely chop the onion. Grease a baking dish with oil. Preheat the oven to 200 degrees.
Отварите рис примерно 15 минут до полной готовности. Взбейте яйца до однородности. Очистите морковь и лук. Натрите морковь на терке. Мелко нарежьте лук. Смажьте форму для выпечки маслом. Нагрейте духовку до 200 градусов.
Fry vegetables in a frying pan with vegetable oil. Then add minced meat to the pan and, while frying with vegetables, separate the lumps of minced meat, thereby forming a homogeneous mass.
Обжарьте на сковороде с растительным маслом овощи. Затем добавьте на сковороду фарш и в процессе жарки с овощами разделяйте комочки фарша, образуя тем самым однородную массу.
Place a couple of tablespoons of rice evenly in the baking dish as the first layer. Then add a second layer of fried meat and place the remaining rice on top.
В форму для выпекания первым слоем равномерно уложите пару ложек риса. После добавьте вторым слоем мясную поджарку и сверху выложьте остатки риса.
Pour the eggs into the mold. Add salt to taste. Bake in the oven for 20-30 minutes until golden brown.
Залейте в форму яйца. Добавьте соль по вкусу. Отправьте запекаться в духовку на 20-30 минут до румяной корочки.
Add grated cheese to the egg mixture or finished dish.
Добавьте в яичную смесь или в готовое блюдо натертый сыр.