Peel the potatoes and onions. Cut the potatoes into slices, the onion into half rings. Grate the cheese. Grease a baking dish with oil. Preheat the oven to 200 degrees.
Очистите картофель и лук от кожуры. Картофель нарежьте кружочками, лук - полукольцами. Натрите сыр. Смажьте форму для выпекания маслом. Разогрейте духовку до 200 градусов.
To prepare the sauce, squeeze the garlic into the sour cream, add salt and pepper, mix thoroughly.
Для подготовки соуса выдавите чеснок в сметану, добавьте соль и перец, тщательно перемешайте.
Place the fillets in a baking dish and brush the fillets with the prepared sauce.
Уложите в форму для выпекания филе, смажьте филе уже готовым соусом.
Place onions in the next layer and brush with sauce again. Place potatoes on top of the third layer and sprinkle the dish with cheese.
Выкладывайте следующим слоем лук, снова смажьте соусом. Поверх третьего слоя уложите картофель и посыпьте блюдо сыром.
Place the dish in a preheated oven for 60 minutes until the cheese crust is golden brown.
Поставьте блюдо запекаться в разогретую духовку на 60 минут до золотистой сырной корочки.
Sprinkle the finished dish with fresh herbs (for example, dill or parsley) to taste.
Посыпьте готовое блюдо свежей зеленью (например, укропом или петрушкой) по вкусу.