Peel and wash the carrots and potatoes. Peel the onion and chop it. Grate the carrots on a medium or coarse grater. Cut the potatoes into wedges. Cut the cucumbers into thin strips or slices.
Морковку и картофель почистите и помойте. Лук очистите, измельчите. Морковку натрите на средней или крупной терке. Картофель нарежьте на дольки. Огурчики нарежьте тонкой соломкой или кружочками.
Pour vegetable oil into the pan. Place over low heat, add carrots and onions. Cook, stirring, 2-3 minutes.
В кастрюлю влейте растительное масло. Поставьте на небольшой огонь, добавьте морковь и лук. Готовьте, помешивая, 2-3 минуты.
Add chopped cucumbers to the carrots and onions in the pan. Simmer for 5-6 minutes. Add potatoes, salt and pepper. Pour in water and bring to a boil. Reduce heat, cover and simmer for 30-35 minutes.
В кастрюлю к моркови с луком добавьте нарезанные огурцы. Томите 5-6 минут. Выложите картофель, посолите, поперчите. Влейте воду, доведите до кипения. Убавьте огонь, накройте крышкой и тушите 30-35 минут.
Serve the potatoes with cucumbers hot. Before serving, sprinkle with chopped fresh herbs.
Подавайте картошку с огурчиками в горячем виде. Перед подачей посыпьте измельченной свежей зеленью.