Wash the cherry tomatoes and cut them in half or quarters. Peel the zucchini, rinse, cut into rings. Wash the parsley and chop finely. Peel the garlic, chop it with a knife or pass it through a press.
Промойте черри, разрежьте пополам или четвертинками. Кабачок очистите, промойте, нарежьте колечками. Петрушку промойте, нарежьте мелко. Чеснок очистите измельчите ножом или пропустите через пресс.
Heat a frying pan, pour in olive oil, fry the zucchini on both sides for 2-3 minutes. Leave to cool and cut into quarters.
Разогрейте сковородку, влейте оливковое масло, обжарьте кабачки с обеих сторон по 2-3 минуты. Оставьте охлаждаться, нарежьте четвертинками.
Place tomatoes and zucchini in a salad bowl. Add garlic and parsley. Salt and pepper. Mix the ingredients and place the salad in the refrigerator for 15-20 minutes.
В салатницу выложите помидоры и кабачок. Всыпьте чеснок и петрушку. Посолите, поперчите. Смешайте ингредиенты, поставьте салат в холодильник на 15-20 минут.
Serve the salad chilled as a side dish or as an independent dish with bread.
Подавайте салат охлажденным к гарниру или как самостоятельное блюдо к хлебу.