Recipes / Light cottage cheese casserole with semolina Легкая творожная запеканка с манкой
The casserole according to this recipe is light, nutritious and very tasty. It is based on cottage cheese, semolina, sugar, eggs and a little salt to balance the flavors. Serve it for breakfast with jam, sour cream or other sweet topping.
По этому рецепту запеканка получается лёгкой, сытной и весьма вкусной. В её основе — творог, манная крупа, сахар, яйца и немного соли для баланса вкусов. Подавайте её на завтрак с вареньем, сметаной или другим сладким топпингом.
Steps / Шаги:
Grease the mold with oil.
Форму смажьте маслом.
Mix all ingredients. Place the dough into the mold. Bake in the oven for 40 minutes at 180°C.
Смешайте все ингредиенты. Выложите тесто в форму. Запекайте в духовке 40 минут при температуре 180 °C.
Serve hot with sour cream and jam.
Подавайте на стол в горячем виде со сметаной и джемом.