Peel the potatoes, cut into cubes and boil in lightly salted water. Boil the lentils for 20 minutes until tender. Peel and chop the onions and carrots.
Почистите картофель, нарежьте кубиками и отварите в слегка подсоленной воде. Отварите чечевицу 20 минут до готовности. Почистите и нарежьте лук с морковью.
Mix tomato paste, oil and mustard in a frying pan. Stir and simmer the onions and carrots for 5 minutes.
Смешайте в сковороде томатную пасту, масло и горчицу. Перемешайте и потушите лук и морковь 5 минут.
Add the lentils to the vegetables in the pan with a little broth. Add salt and pepper to taste.
Добавьте к овощам в сковороду чечевицу с небольшим количеством бульона. Добавьте соль и перец по вкусу.
Simmer all foods for another 5-10 minutes until fully cooked.
Потушите все продукты еще 5-10 минут до полной готовности.
Sprinkle the finished dish with herbs: dill or parsley.
Посыпьте готовое блюдо зеленью: укропом или петрушкой.