Wash the potatoes, dry them and wrap them in foil. Grate the cheese on a coarse grater.
Картофель помойте, обсушите и заверните в фольгу. Сыр натрите на крупной терке.
Preheat the oven to 200°C, bake the potatoes for 40 minutes. Fry the spinach in oil, without defrosting, for 3 minutes. Add some salt. Cut the baked potatoes in half lengthwise.
Духовку разогрейте до 200 °C, запекайте картофель 40 минут. Шпинат обжарьте в масле, не размораживая, 3 минуты. Посолите. Печеный картофель разрежьте вдоль пополам.
Remove the pulp from the potatoes with a spoon. Mix it with spinach and cheese. Stir and fill potato boats. Bake for another 5 minutes.
Удалите мякоть из картофеля ложкой. Смешайте ее со шпинатом и сыром. Перемешайте и наполните картофельные лодочки. Запекайте еще 5 минут.
Serve potato boats with vegetables, sour cream or sauce.
Подавайте картофельные лодочки с овощами, сметаной или соусом.