Rub the cottage cheese through a sieve. Grease the mold with oil.
Протрите творог через сито. Форму смажьте маслом.
Break the egg into a bowl and add sugar. Mix thoroughly. Mix cottage cheese with egg-sugar mixture. Add sour cream, vanillin, semolina and mix thoroughly until smooth.
Разбейте яйцо в миску и положите сахар. Тщательно перемешайте. Творог смешайте с яично-сахарной смесью. Добавьте сметану, ванилин, манную крупу и хорошенько перемешайте до однородности.
Place the curd mass into the mold. Prepare the casserole in an oven preheated to 190 °C.
Выложите в форму творожную массу. Готовьте запеканку в заранее разогретой до 190 °C духовке.
Cut the casserole into portions, top with jam, condensed milk or sour cream and serve.
Нарежьте запеканку порционно, полейте джемом, сгущенкой или сметаной и подавайте на стол.