Wash the livers and cut into pieces. Peel the onion and cut into small cubes. Boil the buckwheat first.
Печени промойте, разрежьте на кусочки. Лук очистите, нарежьте небольшими кубиками. Предварительно отварите гречку.
Heat a frying pan, add vegetable oil, fry the onion until transparent.
Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло, обжарьте лук до прозрачности.
Place the liver pieces into a blender bowl. Grind. Add buckwheat and fried onions. Break an egg into them.
В чашу блендера выложите кусочки печени. Измельчите. Добавьте гречку, обжаренный лук. Разбейте к ним яйцо.
Add honey, flour, coriander to the mixture of buckwheat and liver. Salt, pepper, mix. Heat a frying pan, pour in oil, form thin pancakes, fry over high heat on both sides until cooked.
К смеси гречки и печени добавьте мед, муку, кориандр. Посолите, поперчите, смешайте. Разогрейте сковородку, влейте масло, сформируйте тонкие блинчики, обжаривайте на сильном огне с обеих сторон до готовности.
Serve the pancakes hot with a fresh vegetable salad dressed with sour cream.
Подавайте блинчики горячими к свежему салату из овощей, заправленных сметаной.