Prepare a mixer or blender.
Подготовьте миксер или блендер.
Beat the eggs into a deep bowl or bowl and add sugar. Mix thoroughly until fluffy. Add honey and mix everything.
В глубокую миску или чашу вбейте яйца, всыпьте сахар. Тщательно смешайте до воздушности. Добавьте мед, все смешайте.
In a separate bowl, mix flour and soda. Pour the flour into the egg mixture and mix until smooth. Preheat the oven to 180ºC. Cover the pan with parchment and pour in the dough. Place in the oven, bake for 15-20 minutes.
В отдельной посуде смешайте муку с содой. Муку всыпьте в яичную массу, смешайте до однородного состояния. Разогрейте духовку до 180ºС. Форму застелите пергаментом, влейте тесто. Поставьте в духовку, выпекайте 15-20 минут.
In a bowl, mix sour cream with powdered sugar. Cut the finished cake lengthwise into 3 parts. Coat each layer with cream, sprinkle with crumbs on top if there are any left. Leave for 120-180 minutes.
В мисочке смешайте сметану с сахарной пудрой. Готовый корж разрежьте вдоль на 3 части. Смажьте каждый слой кремом, сверху посыпьте крошкой, если останется. Оставьте на 120-180 минут.
Serve the honey cake soaked with tea or coffee, sprinkle with nuts or berries if desired.
Подавайте медовик пропитавшимся к чаю или кофе, посыпьте орешками или ягодами по желанию.