Rinse the meat, cut into small pieces. Peel the onion and garlic. Cut the onion into thin half rings, chop the garlic under a press.
Мясо промойте, нарежьте небольшими кусочками. Лук и чеснок очистите. Лук нарежьте тонкими полукольцами, чеснок измельчите под прессом.
Place chicken, onion, and chopped garlic in a baking dish. Beat in the eggs. Add chopped garlic. Add sour cream, salt, add spices, mix everything.
В форму для запекания выложите курочку, лук, измельченный чеснок. Вбейте яйца. Всыпьте измельченный чеснок. Добавьте сметану, посолите, всыпьте специи, все смешайте.
Preheat the oven to 180ºC. Place the casserole dish in the oven and cook for 30-40 minutes.
Разогрейте духовку до 180 ºС. Поставьте форму с запеканкой в духовку, готовьте в течение 30-40 минут.
Serve the casserole hot and place in a serving bowl. Prepare baked potatoes as a side dish or serve the casserole as an independent dish with a vegetable salad.
Подавайте запеканку горячей, разложите на сервировочную посуду. Подготовьте запеченный картофель в качестве гарнира или подайте запеканку как самостоятельное блюдо к овощному салату.