Peel the potatoes and cut into large slices. Peel and chop the onions and carrots. If you have frozen mushrooms, defrost them and chop them finely. Pass the garlic through a press.
Почистите картофель и нарежьте крупными дольками. Почистите и нашинкуйте лук с морковью. Если у вас замороженные грибы, то разморозьте их и мелко нарежьте. Пропустите чеснок через пресс.
Preheat the multicooker, place the onions and carrots with oil in a bowl. Fry the vegetables in vegetable oil until golden. Add potatoes and mushrooms to the fry.
Разогрейте мультиварку, выложите в чашу лук и морковь с маслом. Обжарьте овощи на растительном масле до золотистости. Добавьте к поджарке картофель и грибы.
Add 2 cups of water to the multicooker and set it to baking or stewing for 50 minutes. 5 minutes before cooking, add garlic. Stir once done.
Добавьте в мультиварку 2 стакана воды и поставьте на режим выпечки или тушения на 50 минут. За 5 минут до готовности добавьте чеснок. Перемешайте после готовности.
Sprinkle the potatoes and mushrooms with grated cheese before serving.
Посыпьте картофель с грибами тертым сыром перед подачей.