Boil eggs and potatoes. Peel the cooled food and cut it into small cubes. Wash the dill and onion under running water, dry and chop. Wash the cucumber and cut into small cubes. Pour water over the gooseberries and cook for 10 minutes over low heat. Then let it sit for 2 hours.
Отварите яйца и картошку. Остывшие продукты очистите и нарежьте мелкими кубиками. Укроп и лук вымойте под проточной водой, обсушите и измельчите. Огурец помойте и нарежьте небольшими кубиками. Крыжовник залейте водой и варите в течение 10 минут на медленном огне. Затем дайте настояться в течение 2 часов.
Mix all the ingredients prepared in advance, except fish, in a saucepan. Strain the cooled broth and pour it over the vegetables. Add salt and sugar to taste. Place the soup in the refrigerator for 2 hours.
Все подготовленные заранее ингредиенты, кроме рыбы, смешайте в кастрюле. Остывший отвар процедите и залейте им овощи. Добавьте соль и сахар по вкусу. Уберите суп в холодильник на 2 часа.
Serve cold. When serving, place a piece of fish and sour cream on each plate. Garnish with radishes.
Подавайте к столу в холодном виде. При подаче, в каждую тарелку положите кусочек рыбы и сметану. Украсьте редисом.