Wash the meat, dry it, cut into medium-sized pieces. Peel the onions and carrots, wash and cut into cubes. Rinse the raisins well. You can use both light and dark raisins; the color will not affect the taste of the finished dish.
Вымойте мясо, обсушите, нарежьте на средние по размеру куски. Лук и морковь очистите, вымойте и нарежьте брусочками. Изюм хорошо промойте. Можно использовать как в светлый, так и темный изюм, на вкус готового блюда цвет никак не повлияет.
Heat vegetable oil in a frying pan, add carrots and onions and start frying. When the vegetables become soft, add the veal to them and stir. Fry for another 5-7 minutes.
В сковороде разогрейте растительное масло, выложите морковь и лук и начинайте обжаривать. Когда овощи станут мягкими, добавьте к ним телятину, перемешайте. Обжаривайте еще в течение 5-7 минут.
Place the raisins in a frying pan, add salt and pepper and move around. If desired, you can add a little dry white wine at this stage. Pour water into the meat and vegetables so that the liquid level is higher than the contents of the pan. Simmer over low heat for at least 1 hour, controlling the amount of water.
Изюм положите в сковороду, посолите, поперчите и перемещайте. По желанию на данном этапе можно добавить немного сухого белого вина. Влейте в мясо с овощами воду так, чтобы уровень жидкости был выше содержимого сковороды. Тушите на медленном огне не менее 1 часа, контролируя количество воды.
Place stewed veal with raisins on any side dish, for example, rice. Top with chopped green onions.
Тушеную телятину с изюмом выложите на любой гарнир, например, рис. Сверху посыпьте нарезанным зеленым луком.