Chop the cabbage and cut the onion into half rings. Peel the pepper from seeds and cut into strips. Cut the tomatoes into cubes, meat into pieces, and grate the carrots.
Нашинкуйте капусту, лук порежьте полукольцами. Перец очистите от семян, нарежьте соломкой. Помидоры порежьте кубиками, мясо — кусочками, а морковь натрите на терке.
Place the cabbage in a saucepan and add a glass of water. Cover with a lid and simmer for 15-20 minutes over low heat.
Сложите капусту в кастрюлю залейте стаканом воды. Накройте крышкой, и тушите 15-20 минут на маленьком огне.
Heat the oil in a frying pan, fry the meat in it for 5-7 minutes, do not forget to add a little salt.
Раскалите масло на сковороде, обжарьте на нем мясо 5-7 минут, не забудьте немного посолить.
Add onion to meat, simmer for 5 minutes. Add carrots, peppers and tomatoes. Mix well, simmer for 10-15 minutes.
Добавьте к мясу лук, тушите 5 минут. Добавьте морковь, перец и помидор. Хорошо перемешайте, тушите 10-15 минут.
Drain the cabbage and add it to the meat and vegetables. Add basil, salt, allspice and ground black pepper. Mix well, simmer for 7-8 minutes.
Слейте воду с капусты, добавьте ее к мясу с овощами. Добавьте базилик, соль, душистый перец и черный молотый перец. Хорошо перемешайте, тушите 7-8 минут.
Add sour cream to the cabbage and meat, simmer for another 5-7 minutes, mix thoroughly.
Добавьте к капусте с мясом сметану, тушите еще 5-7 минут, тщательно перемешивайте.
Stewed cabbage with pork is especially tasty if served with black Borodino bread.
Особо вкусна тушеная капуста со свининой, если подать ее с черным бородинским хлебом.