Cut the beef into medium-sized pieces, the onion into small cubes, and the rhubarb into small pieces.
Говядину нарежьте кусочками среднего размера, лук — мелкими кубиками, ревень — небольшими кусочками.
In a hot frying pan with oil, fry the beef until the juices release.
В раскаленной сковороде с маслом обжарьте говядину до выделения сока.
Add onion and seasonings to the meat, add water and stir, simmer for 20 minutes.
Добавьте к мясу лук и приправы, залейте водой и перемешайте, тушите 20 минут.
Add rhubarb, sour cream and starch to the pan and simmer for another 10 minutes.
Добавьте в сковороду ревень, сметану и крахмал, тушите еще 10 минут.
Serve the dish with boiled potatoes and sprinkle finely chopped herbs on top.
Блюдо подавайте с отварным картофелем и посыпьте сверху мелко нарезанной зеленью.